Ćalović Marković i Muk u Savjetu za borbu protiv korupcije - Volim Podgoricu

Ćalović Marković i Muk u Savjetu za borbu protiv korupcije

Vanja Ćalović Marković i Stevo Muk izabrani su da kao predstavnici NVO-a budu članovi Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije na visokom nivou, odlučio je kabinet potpredsjednika Vlade Crne Gore.

Kabinet potpredsjednika Vlade Crne Gore uputio je javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje dva predstavnika za člana Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije na visokom nivou koji je objavljen na internet stranici Vlade Crne Gore i internet portalu elektronske uprave 11. januara 2021. godine.

Na adresu Kabineta potpredsjednika Vlade Crne Gore, kako se navodi u obrazloženju, NVO koje su uputile predlog sa potpunom i validnom dokumentacijom predložile su Steva Muka, Vanju Ćalović Marković, Božidara Vujičića i Vladimira Otaševića.

“Uvidom u listu kandidata i razmatrajući predloge utvrđeno je da predloženi kandidati, Vanja Ćalović Marković i Stevo Muk, ispunjavaju sve uslove iz javnog poziva, u skladu sa Uredbom, te da su njihovo dosadašnje iskustvo, istraživanja, objavljeni radovi, realizacija projekata iz oblasti antikorupcije, značajan doprinos na unapredjenju stanja u ovoj oblasti kao i kredibilitet nevladinih organizacija koje su ih predložile, opredijelile da Kabinet potpredsjednika Vlade Crne Gore donose odluku po kojoj su navedeni kandidati, izabrani za člana i članicu Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije na visokom nivou”, navodi se u obrazloženju odluke.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com