Ministarstvo finansija i socijalnog staranja: Javni poziv za markete povodom socijalnih bonova traje još danas

Javni poziv Ministarstva finansija i socijalnog staranja za obezbjeđivanje vaučera za trgovinu prehrambenih proizvoda (socijalnih bonova) traje još danas, pa stoga pozivamo zainteresovana privredna društva, odnosno preduzetnike, koji ispunjavaju uslove definisane Javnim pozivom, a koji se nisu prijavili, da to i učine.

Podsjećamo, Socijalni bon je novi projekat Ministarstva finansija i socijalnog staranja. Namijenjen je građanima u stanju socijalne potrebe koji će u vrijednosti od 30, 50 i 100 eura moći da kupe u marketu koji izaberu, robu u toj vrijednosti.

“Pored velikih lanaca marketa interesovanje da budu partneri na ovom projektu iskazale su i male trgovine, što nas posebno raduje”, ističu oni.

“Ovo je još jedan doprinos ukupnim naporima Vlade Crne Gore da u godini socijalne pravde smanji negativan uticaj izazvan pandemijom koronavirusa na standard građana i ujedno odgovor na povećanje cijena osnovnih životnih namirnica. Očekujemo da združenim naporima svih relevantnih društvenih aktera i pojedinaca, možemo postići više i učiniti da crnogorsko društvo bude društvo jednakih šansi.
Ministarstvo finansija i socijalnog staranja će u roku od tri dana od završetka ovog javnog poziva, na internet stranici Ministarstva objaviti Listu privrednih društava, odnosno preduzetnika koji su ispunili uslove predviđene ovim javnim pozivom”, navode iz MFSS.

MFSS će u roku od 8 dana od dana objavljivanja Liste zaključiti ugovore sa privrednim društvima, odnosno preduzetnicima koji su ispunili uslove predviđene ovim pozivom.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com