Moderni stanovi u Danilovgradu, jos nekoliko u ponudi za prodaju - Volim Podgoricu

Moderni stanovi u Danilovgradu, jos nekoliko u ponudi za prodaju

U modernoj zgradi u centru Danilovgrada, na odličnoj lokaciji sa izraženim konforom stanovanja, ostalo je u ponudi jos nekoliko stanova.

Lokacija zgrade je idealna za svakodnevni život, jer se u neposrednoj blizini nalaze dječji vrtic, osnovna škola i Gimnazija. Zgrada ima svoj veliki uređen plato sa klupama i cvjetnim površinama, za igru i bezbjedan boravak djece.

Kvalitet gradnje je na visokom nivou, kontrolisan u svakoj fazi izgradnje objekta. U stanovima su ugradjeni visokokvalitetni materijali: hrastov parket, aluminijska bravarija, španska keramika, invertorska klima ,,Tošiba” u svakoj prostoriji.

Sastavni dio svakog stana je i ostava u suterenskom dijelu zgrade. Zgrada ima prostrane holove i liftove za 8 osoba,na svakom spratu se nalaze samo po 3 stana, sa zajednickom vešernicom.
Natkrivena garaza sa obiljezenim garažnim mjestima, nadopunjuje kompletan sadržaj.

Urednost ulaza i prilaznih povrsina se održava na zavidnom nivou. Zgrada je u svakom dijelu pokrivena video nadzorom, što daje dodatni komfor i bezbjednost stanovanju.

Cijene stanova su povoljne, na istom nivou od početka godine. U slučaju kupovine iz kreditnih sredstava, kao garancija kod banke može poslužiti upravo stan koji se kupuje.

Iskoristite šansu, još nekoliko stanova čeka novog vlasnika!

Površine: 73, 74, 78 m2.

Kontakt telefon: 063 200 232

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com