Abazović i Konatar na lusksuznoj večeri na Svetom Stefanu (VIDEO)

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojevič objavio je na svom Fb profilu promotivni video “Vile Geba” koja se nalazi na Svetom Stefanu, a u kome “glavne uloge” imaju vicepremijer Dritan Abazović i njegov partijski kolega Miloš Konatar. 

Medojević kaže da je u pitanju “tajna zurka u vili na Svetom Stefanu”.

“Najskuplji šampanjac, vina, tompusi od 500 eur, krupni kapital, specijalna hrana, muzika za elitu….a narodu 3 litra ulja. Nastavljamo putem Djukanovica. Sirotinjo napuši se krdze.”

“Ovako se koordiniraju službe bezbjednosti i borba protiv mafije… Prvo moraš da se upoznaš sa njihovim načinom života”, napisao je Medojević.
Video je objavljen na instagram profilu „Vila Geba” a u komentaru piše na engleskom jeziku da je večeri prije žurke prisustvovao potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.
U komentaru videa se takođe na engleskom navodi da su bili prisutni Dragana MićalovićBojan PerićNenad OkanovićOlja LevićMilica Majkić, svetski i evropski šampion u kik boksu Nenad Pagonis, srpska atletičarka, fitnes model i influenserka Sara Damnjanović, njena mlađa sestra i influenserka Anja Damnjanović, Ivana Knol, jedna od vodećih influenserki i manekenki iz Hrvatske, kao i influenserka Sara Lizatović. Zabavi su prisustvovale i bivša mis Srbije i Crne Gore Jelena Mandić, jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki Elena Dizdar, srpska manekenka Dana Barbara, di-dzej Danijela da Silva iz Berlina, zatim srpska travel blogerka Željana Okanović i mnogi drugi.
T
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com