KidsLand donirao porodilištu Kliničkog centra Crne Gore: “Zajedno do porodilišta po mjeri djeteta”

Kako bi podržao inicijativu Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore da porodilište najvećeg medicinskog centra u državi učini baby friendly, odnosno po mjeri djeteta, Donator doo, pod kojim posluje najveća prodavnica opreme za bebu i djecu prisutna širom Crne Gore, KidsLand, donirao je 15 stolova za presvlačenje i kupanje beba marke Chicco, a koji će novopečenim majkama, njihovim bebama i medicinskom osoblju Klinike biti dostupni u svim sobama i apartmanima nedavno renoviranog porodilišta.

“Jako smo zahvalni KidsLand-u što se priključio inicijativi da naše porodilište dovedemo na nivo porodilišta po mjeri djeteta, omogućujući da majke i bebe provode dragocjeno vrijeme zajedno. To će biti najveće takvo porodilište u našoj zemlji i na to smo jako ponosni. Ovo je samo dokaz da smo svi uključeni u rast i razvoj djeteta i podršku majki jako posvećeni tome da za njih stvorimo najbolje uslove – kako u zdravstvenom, tako i u privatnom sektoru. Zadovoljstvo je imati ovakve partnere, kakav je kompanija Donator,” kazala je direktorica Klinike za ginekologiju i akušerstvo Vesna Čolaković-Popović.

“Naša misija je da na najbolji način podržimo roditelje i sve uključene kroz proces odgajanja djece pružajući im najbolju podršku, bilo kroz savjet ili kroz opremu. Znamo da takva podrška počinje već u porodilištu, zbog čega nas je jako obradovala mogućnost da učestvujemo u inicijativi da najveće crnogorsko porodilište učinimo po mjeri djeteta. Kao kompanija, uvijek rado prihatamo i podržavamo ovakvem akcije,” kazali su iz kompanije Donator.

Iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore napominju da se porodilište
renovira u kontinuitetu poslednjih nekoliko godina i adaptira na najsavremenije uslove kako za
pacijente, tako i za medicinski kadar.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button