“Niko u „srpskom i ruskom svijetu“ nije mogao tako ujediniti jedan narodni pokret protiv sebe kao Milo Đukanović”

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović na svom Fejsbuk profilu  je kazao da se sve moralo dogoditi bez žrtve, priznanja i pokajanja.

“Sve se moralo dogoditi bez žrtve, priznanja i pokajanja. Moralo je, valjda, jer njih i njima slične ne obavezuju činjenice i zakon političke gravitacije – pada se uglavnom na dupe ali i naglavačke kada dupetu dojadi”, napisao je Danilović.

„I predstavnici međunarodne zajenice bili su zabrinuti za vjerske slobode umjesto da prepoznaju SPC kao alatku malignog uticaja na evropske vrijednosti.“

Ove riječi Mila Đukanovića najbolje svjedoče bezobzirnost kojom je vodio staru i kojom će voditi „novu“ politiku” , napisao je na svom Fejsbuk profilu Danilović i dodao:

„To je novo prokopavanje starih rovova mržnje. Čovjek ne želi da vidi kako je upravo on objavio rat cijelom jednom narodu, kako je zlokobnim inženjeringom htio da u blic krigu prevaspita i „udavi“ veliki dio pravoslavne i vjerujuće većine u Crne Gore”,  navodi Danilović.

Prema njegovim riječima, za Đukanovića su krivci oni koji su pružili otpor ludačkoj politici, oni koje u vlastitoj zemlji u kontinuitetu, upravo on proglašava izdanicima, kvislinzima i petom kolonom.

„Niko u „srpskom i ruskom svijetu“ nije mogao tako ujediniti jedan narodni pokret protiv sebe kao Milo Đukanović„, saopštio je lider UCG i dodao:

„Niko u istoriji Crne Gore nije na toj matrici vodio politiku, a da je politički preživio. I nije problem što je pokušao i „dobio po nosu“ nego što ne odustaje.“

Danilović smatra da je problem što drsko i lažavo seli odgovornost na izmišljene neprijatelje i u drugom krugu na svoje partijske saradnike po dubini i širini.

„A, upravo oni su bespogovorno ličili na njega, svog političkog oca i gospodara.“

Jedini gubitnik i to po zasluženoj pravdi je Đukanović lično.

„Uzaludna je podrška gospođe Latinke Perović jer i jedno i drugo žive u lažnim ideološkim izmaglicama, u lažnom uvjerenju da je svijet morao ličiti na njih, a da su oni samo stradali kao nevini stratezi opšteg dobra. Sve se moralo dogoditi bez žrtve, priznanja i pokajanja. Moralo je, valjda, jer njih i njima slične ne obavezuju činjenice i zakon političke gravitacije – pada se uglavnom na dupe ali i naglavačke kada dupetu dojadi”, zaključio je lider Ujedinjene Crne Gore.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button