Odbor direktora razmotriće pitanje taksista na podgoričkom aerodromu, obratiće se i Ministarstvu saobraćaja - Volim Podgoricu

Odbor direktora razmotriće pitanje taksista na podgoričkom aerodromu, obratiće se i Ministarstvu saobraćaja

Odbor direktora Aerodroma Crne Gore razmatraće na sjednici koja je zakazana za četvrtak, 4. aprila, između ostalog, i pitanje u vezi sa tim ko ima pravo da obavlja usluge taksi prevoza ispred terminalne zgrade Aerodroma Podgorica, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

“S jedne strane, jedna privatna firma ima važeći ugovor koji je zaključen nakon javnog poziva. Sa druge strane, kako smo informisani, Opština Zeta smatra da to pravo pripada samo firmama sa njihove teritorije i kojima je opština izdala licencu”, ističe se u saopštenju.

Aerodromi Crne Gore najavljuju da će sa ovim problemom upoznati i resorno Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, odnosno Vladu Crne Gore kao osnivača.

“Vjerujemo da ćemo, u duhu dobre saradnje i uz strogo poštovanje propisa, doći do sveoubuhvatnog i konkretnog rješenja. Na prvom mjestu su, svakako, interesi putnika i kompanije u čijoj nadležnosti svakako nijesu pitanja razgraničenja opština”, zaključuje se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com