23 krađe u Podgorici, uhapšeno sedam lica, dva maloljetnika osumnjičena za 12 teških krađa

Podgorička policije uhapsila je sedam osoba zbog 11 imovinskih delikata dok su protiv dva maloljetnika koja se terete za 12 teških krađa podnijeli krivčne prijave u redovnom postupku, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je od 4. do 18. novembra zbog četiri teške krađe i šest krađa uhapsili sedam lica.

“Zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa lišen je slobode S.B. (21) koji je iz jedne kuće otuđio tri televizora. S.Š. (37)  je uhapšen zbog teške krađe koju je izvršio, sumnja se, tako što je iz vozila otuđio HTZ opremu, alat, lične stvari i zlatni nakit.   Ž.P. (41) i V.G. (38) se terete za dvije teške krađe, koje su izvršili na štetu jedne firme tako što su, kako se sumnja, otuđili više komada električnog alata.”, navodi se u policijskom saopštenju.

Zbog krivičnih djela krađa uhapšeni su O.B. (23), N.G. (24) koji su počinili po jedno djelo dok je J.P. (36) uhapšena zbog sumnje da je izvršila četiri krivična djela krađa.

Oni su, kako se navodi, otuđili bicikla, mobilni telefon i kozmetičke proizvode.

Krivične prijave policija je podnijela protiv M.S. (14) i L.B. (15) zbog sumnje da su izvršili 12 krivičnih djela teška krađa na štetu više fizičkih i jednog pravnog  lica.

“Oni su, sumnja se, u proteklom mjesecu iz objekata u izgradnji otuđivali razne vrste električnih alata za građevinarstvo, iz dvorišta kuća bicikla i različite alate a iz unutrašnjosti jednog objekata otuđili su novac. “, navode iz UP.

loading...

2 komentara

  1. Dvadeset Tri kradje za noc? Au, brt, o cemu se radi? A sto se radi… Pa to je zato sto nemaju sta drugo da rade, hoce brzo da racun uvecaju… Ne moze to tako brzo i lako. Zato treba drzava da finansira i podstice omladinu da se bavi necim drugim a ne da radi ovo sta radi. Sto se mene tice, dodatno oporezujte strane banke i kazina i taj novac usmjeriti na ovakve stvari, da se spasavamo. Evo, na https://sr.casino.guru/ imaju sva kazina na podrucju cg i krenuti redom…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button