ADVOKAT BELIVUKA: Očekujem saslušanje zbog istrage u Crnoj Gori

Advokat Dejan Lazarević, pravni zastupnik Veljka Belivuka, kazao je za Portal RTCG da očekuje da njegov klijent bude saslušan povodom postupka koji se vodi u vezi načina na koji je Beograđaninu omogućeno da uđe u Crnu Goru.

Lazarević je u telefonskoj izjavi kazao da zasad nema nikakvih detaljnijih informacija vezano za postupak koji se vodi u Crnoj Gori, a u okviru kojeg se pominje i ime njegovog klijenta.

“Apsolutno nemam nikakvih detaljnijih informacija, sem onog što sam pročitao u medijima,” kazao je Lazarević.

On je naglasio da ne može da komentariše postupak koji se vodi u Crnoj Gori, dok ne dobije pouzdane informacije o tome šta se ljudima stavlja na teret.

“Zainteresovaću se za taj predmet. Pritom, vjerovatno će doći zamolnim putem zahtjev da se moj klijent sasluša na te okolnosti, pa ću prisustvovati kao branilac”, kazao je Lazarević.

U Crnoj Gori u toku je policijsko-tužilački postupak zbog sumnje da su pojedini policijski rukovodioci zloupotrijebili službeni položaj ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru pripadnicima kriminalne grupe, Beograđanima Veljku Belivuku, zvanom “Velja Nevolja” i Marku Miljkoviću krajem prošle i početkom ove godine.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović saopštio je jutros da je grupa oko Belivuka u Crnu Goru dolazila i dok je na snazi bila zabrana ulaska na našu teritoriju. On je na vanrednoj pres konferenciji rekao da su skidanje zabrane naredili Enis Baković i Zoran Lazović, a Specijalno državno tužilaštvo (SDT) su pozvali da utvrde ko je od njih dvojice to uradio.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com