AIR MONTENEGRO: Letovi otkazani zbog tehničke neispravnosti aviona - Volim Podgoricu

AIR MONTENEGRO: Letovi otkazani zbog tehničke neispravnosti aviona

Nacionalna avio kompanija Air Montenegro saopštila je da su zbog uočena tehničke neispravnost na avionu AOA jutros bili otkazani letovi iz Podgorice za Beograd i Ljubljanu koji su bili zakazani za jutros.

U saopštenju se navodi da je tehnička neispravnost uočena juče.

“Nakon svakog letačkog dana u kompaniji Air Montenegro obavlja se redovna i stroga tehnička kontrola aviona prilikom koje je juče, 24. januara, uočena određena tehnička neispravnost na avionu AOA. Napominjemo da ona nije mogla ni u jednom trenutku ugrozi bezbjednost leta već da su u pitanju stoge procedure iz oblasti sigurnosti i bezbjednosti koje su standardne za avijaciju”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da se trenutno radi na otklananju neispravnosti, što je uslovilo i određena izmjene režima saobraćaja.

“Konkretno, let za Ljubljanu koji je planiran danas, realizovaće se u petak, o čemu su putnici obaviješteni odmah, odnosno u rokovima u kojima je to, s obzirom na nepredviđene okolnosti, bilo jedino moguće. Air Montenegro u svakoj situaciji vodi računa o svojim putnicima, poštujući i Zakon o obligacionim odnosima u vazdušnom saobraćaju pa je putnicima na ovom letu, pored alternativnog datuma, ponuđena i opcija novčane refundacije”.

Iz Air Montenegro je pojašnjeno i da kada je u pitanju jutarnji let za Beograd, da su svi putnici, u saradnji sa njihovim partnerima, stigli do odredišta.

“Pravovremenom reakcijom tima nacionalne avio-kompanije, obezbijeđen je i zamjenski avion tako da se preostali saobraćaj odvija neometano i po redu letjenja Zbog situacije koja je bez sumnje uticala na promjenu planova određenog broja putnika, još jednom upućujemo izvinjenje. Služba podrške će i dalje o svakoj eventualnoj izmjeni blagovremeno obavještavati putnike koji se mogu informisati i putem e-maila [email protected]”, navodi se u saopštenju Air Montenegro.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com