ANĐUŠIĆ: Damjanoviću se svidjelo da zloupotrebljava funkciju, htio bi kao i Abazović da vlada u neograničenom trajanju - Volim Podgoricu

ANĐUŠIĆ: Damjanoviću se svidjelo da zloupotrebljava funkciju, htio bi kao i Abazović da vlada u neograničenom trajanju

Nasuprot volji građana Crne Gore koji nedvosmisleno ne podržavaju vladu kojoj je u parlamentu izglasano nepovjerenje, nasuprot svim preporukama od strane naših međunarodnih partnera da je neophodno da se nakon što dođe do funkcionalnog Ustavnog suda, što hitnije održe vanredni parlamentarni izbori, dijametralno drugačija izjava dolazi od strane odlazećeg ministra finansija Aleksandra Damjanovića, kazao je poslanik DPS-a Mihailo Anđušić.

“Naime, on se zalaže da ova vlada u tehničkom mandatu nastavi sa svojim devastirajućim radom sve do roka za redovno održavanje parlamentarnih izbora, tj. do sredine 2024. godine”, navodi Anđušić.

Ovakav stav, poručuje on, ne dolazi iz želje da se dalje doprinosi razvoju i napretku Crne Gore, jer dosadašnji učinak ove vlade potvrđuje užasne rezultate, već on proizilazi iz nesuvisle gladi da se zloupotrebom funkcija vlada protivno interesima Crne Gore.

Prema tome, kako Aleksandru Damjanoviću tako i svim ostalim njegovim kolegama uzurpatorima vlasti poručujemo da htjeli oni to ili ne, od volje birača pobjeći ne mogu. Upravo glas građana na predstojećim predsjedničkim izborima, na kojima će pobijediti kandidat DPS-a, biće potvrda i svojevrsan iskaz građana da je došlo vrijeme da se zaustavi urušavanje naše države i započne njen povratak na evropski put”, zaključio je Anđušić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com