Bošnjak nakon sastanka kod Krivokapića: Nećemo rušiti Vladu, nismo zadovoljni dosadašnjim radom

Poslanica DF-a Branka Bošnjak kazala je da je tokom sastanka uglavnom pričao premijer Zdravko Krivokapić, ali nije željela da iznosi detalje.

Sastanak predstavnika partija koje čine parlamentarnu većinu i premijera Zdravka Krivokapića u Vladi je završen i bice nastavljen u nedjelju.

Na sastanak su došli: Miloš Konatar (URA), Miodrag Lekić (DEMOS), Maja Vukićević (DNP), Branka Bošnjak (DF), Simonida Kordić, Vladimir Joković (SNP), Maksim Vučinić (Radnička partija), Srđan Pavićević (CIVIS), Momo Koprivica (Demokrate).

Poslanica DF-a Branka Bošnjak kazala je da je tokom sastanka uglavnom pričao premijer Zdravko Krivokapić, ali nije željela da iznosi detalje, navodeći da je priča bila uglavnom oko razrješenja ministra pravde Vladimira Leposavića.

“Kad smo došli na sastanak, nismo znali šta je tema. Premijer je izložio ovu krizu vezanu za ministra Vladimira Leposavića i njegovu smjenu i posle toga je hitno dobio poziv da mora da ide zbog situacije i blokade puteva u svim gradovima,“ kazala je Bošnjak.

Dolazak Koprivice je ispraćen uvredljivim dobacivanjima građana kod zgrade Vlade.

Okupljeni dobacuju “Dritane, bitango”, kao i uvrede na račun predsjednika parlamenta Alekse Bečića.

 
 
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button