CETINJSKA URA ODGOVORILA DPS-u: Kako liječite Crnu Goru i Cetinje vidjeli smo u prethodne tri decenije

Kako DPS liječi Crnu Goru i Cetinje vidjeli smo u prethodne tri decenije, od ratnih sukoba do propasti privrede, kriminalizacije i korumpiranosti društva pa sve do hibridnog režima, saopštili su iz cetinjske URA-e reagujući na saopštenje DPS-a.

“Saopštenje u kojem na činjenično stanje iz cetinjskog DPS-a odgovaraju mržnjom, frustracijom, zavazda zarobljeni u prošlosti, samo je potvrda da priznaju da nije dobro da građani imaju veće plate, penzije, da imaju bolji standard… Njihova politika se svodi na tome da smatraju da nije dobro da ulice budu sređene i uredne, da lokalna preduzeća budu likvidna a rukovodeći kadar Prijestonice nekorumpiran kao ranije”, poručuju iz cetinjske URA-e.

Prema njihovim riječima, po logici DPS-a “nije dobro da se Prijestonica razvija”.

“U toj uvrnutoj logici DPS-a nije dobro da vodovod na Cetinju bude rekonstruisan (što je predviđeno državnim budžetom za 2023.), nije dobro da se gradi žičara Lovćen – Kotor, nije dobro da se Prijestonica razvija kako joj i pripada. Za njih su mržnja, kompleksi, frustracije, kriminal, korupcija i prošlost ono što jedino mogu ponuditi Cetnju i Crnoj Gori. Zbog toga su tu đe jesu”, zaključili su u saopštenju.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com