DPS Herceg Novi: I premijer se priključio funkcionerskoj kampanji

Želimo da vjerujemo današnja posjeta predsjednika Vlade Bijeloj, nema nikakve veze sa predstojećim lokalnim izborima u Herceg Novom. Želimo da vjerujemo da je premijer Krivokapić danas, isti onaj gospodin Krivokapić koji je do juče kritikovao vlast. Ali nije, jer današnji gospodin Krivokapić besprizorno zloupotrebljava državne resurse zarad lične promocije i podrške koju je kao premijer dao jednoj političkoj grupaciji. Riječi kritike odnijela je bura, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz DPS-a su saopštili da je moguće da aktuelni premijer i ministar Mitrović misle da se ekološka remedijacija može završiti na način kako su izgradili kuće i zgrade – bez dozvola i saglasnosti.

“Bilo bi dobro da su to objasnili građanima Bijele, umjesto što su pokušali da prigrabe tuđe rezultate, jer crnogorska javnost veoma dobro zna da je još 2014. tadašnja Vlada sa Svjetskom bankom zaključila Ugovor o zajmu za sanaciju ove i još nekoliko ekoloških tačaka. Zna i da je prethodna Vlada u junu 2018. potpisala Ugovor o izvođenju radova na remedijaciji lokacije Bijela. Zna i da Vlada koju predvodi nije uradila ništa da ubrza bilo koji proces ili proceduru vezano za izvoz grita, jer se jednostavno time nije ni bavila. U odsustvu sopstvenih inicijativa, danas su dva člana Vlade bezuspješno pokušala da tuđe rezultate pripišu sebi. A to se zove falsifikat”, navode iz DPS-a.

Zato se, kako navode, zahvaljuju premijeru i ministru na promociji rada prethodnih vlada, jer su današnjom posjetom samo potvrdili sopstvenu bezidejnost i nesposobnost.

“Uzgred pokazali su i to da se ne libe da vode funkcionersku kampanju i posredno učestvuju na izborima, iako su se nekada pravili da im to nikad pasti na pamet neće”, zaključuju iz DPS-a.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button