DPS NIKŠIĆ Na primjeru direktora Sportskog centra ogleda se sva nesposobnost lokalne vlasti - Volim Podgoricu

DPS NIKŠIĆ Na primjeru direktora Sportskog centra ogleda se sva nesposobnost lokalne vlasti

To što žive u mraku, koji ih košta 9.5 miliona eura, za koliko ih je Marko Kovačević nezakonito zadužio, samo je jedan od problema građankama i građanima Nikšića, saopštio je Opštinski odbor DPS Nikšić”.

“Cjelokupan prostor grada je kontaminiran, kako smećem, divljim deponijama, tako i cenzurom kulturnih događaja, mizoginijom, šovinizmom, ali i neradom i neznanjem”, ističe Opštinski odbor DPS Nikšić.

Kako su dodali, i dok Sportski centar nagrađuje Danicu Crnogorčević za skrnavljenje himne solističkim koncertom u sportskoj sali, građanke i građani Nikšića već duže od nedjelju dana plivaju u hladnom bazenu, jer toplotne pumpe ne rade, a menadžment ne umije da riješi niti jedan jedini problem u tom preduzeću.

“No, kako direktor JP Sportski centar Nikšić na posljednjoj sjednici Skupštine opštine reče da laže izvještaj koji je sam potpisao, možda da siđe iz kancelarije do bazena i provjeri toplotu vode, da ne bude da sad “bazen laže””, navodi Opštinski odbor DPS Nikšić.

Kako su istakli, jrajnje je vrijeme da se rukovodstvo Sportskog centra uozbilji, te da u najkraćem roku riješi navedeni problem, kako bi ovaj sadržaj u koji su uložena značajna sredstva i koji je bio na ponos gradu opet bio dostupan građanima.

“U suprotnom, još jednom će pokazati da su nesposobni i da ne umiju da upravljaju sistemima na čijem čelu su se slučajno našli”, zaključili su u saopštenju.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com