DPS O NOVOJ VLASTI U ULCINJU : Nimanbegu umjesto principa, izabrao vlast

Formiranjem vlasti u Ulcinju sa koalicijom “Za novi početak”, izvršen je postizborni inženjering koji ne odslikava ono što je većinski izražena volja građana Ulcinja, smatraju u ulcinjskom DPS-u.
“Iznenađeni smo činjenicom da su Forca i gospodin Genci Nimanbegu, uprkos drugačijim najavama, ipak pristali na saradnju sa onima koji su po svaku cijenu htjeli vlast u Ulcinju i u tu svrhu zloupotrebljavali državne organa za vrijeme predizborne kampanje i tokom glasanja. Nažalost, ulaskom u koaliciju sa onima čije je ponašanje i sam kritikovao gospodin Nimanbegu, je pokazao da je između principa i vlasti, izabrao ovo drugo”, navode iz DPS-a.
Napominju da su u pregovaračkom procesu bili principijelni i da su se bavili isključivo
pitanjima koja se tiču razvoja grada i programskih politika a ne kadrovskim rješenjima i bilo kakvim ucjenama koje se tiču određenih pozicija u gradskoj upravi.
“Demokratska partija socijalista će se i narednom periodu, iz opozicije, kao što je to do sada činila sa pozicije vlasti, boriti za očuvanje temeljnih vrijednosti demokratskog društva i davati maksimalan doprinos uz konstruktivan pristup daljem razvoju Ulcinja”, navode iz DPS-a.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com