BOG ODGOVORAN ZA NEVRIJEME U SRBIJI: Mještani radili na vjerske praznike!

Predsjednik opštine Bajina Bašta Radomir Filipović, optužio je mještane Pepelja i još nekoliko sela da su odgovorni za nalet gradonosnih oblaka jer su radili za vrijeme vjerskih praznika.

Naime, više sela bajnobaštanske opštine poslednje nevrijeme praćeno gradom, slistilo je sa zemljom. Mještani kažu da im je i posljednja nada nestala pred naletom oluje, a da pomoći nema niotkud.

“Sve što sam imao odnela je oluja, od maline i nešto voća sam živio. Ovdje će mnogi postati prosjaci zbog grada koji nas je uništio i pitanje je da li ćemo imati od čega da platimo porez i kupimo kilo soli i šećera. Desetak mojih komšija išlo je kod predsjednika opštine da moli za pomoć a on ih je pitao zašto ste radili na praznik. Sramota, ni opštine, ni raketa, ni države,“ kaže Ninko Janković iz sela Pepelj.

Inače, u opštinu Kosjerić prema najavama iz Ministarstva poljoprivrede,  nakon dostavljenog izveštaja o šteti,  oštećeni poljoprivrednici mogu očekivati pomoć kako bi prevazišli i ublažili posljedice oluje od prije dva dana.

(Glas zapadne Srbije)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com