ZORICA RASKRINKALA STANIJU: Deda Žika iz Rume je njen prvi makro

Folkerka je isprozivala starletu da ne vodi računa o ličnoj higijeni i da je neradnica, a onda pred svima ispričala da zna ko ju je uveo u prostituciju.

Zorica Marković je, po svemu sudeći, odlično upućena u život Stanije Dobrojević. Pjevačica je otkrila da je starletu u posao prostitucije uveo izvjesni deda Žika iz Rume.

Naime, folkerka je nakon emisije „Pitanja gledalaca“ u dvorištu ponovo oplela po starleti, nazivajući je pogrdnim imenima. Zorica je farmerima pričala da je Stanija folirant, da se šlepa uz Kristijana i da se bavi najstarijim zanatom.
– Ja sam joj lijepo rekla da ćuti da ne bih ja krenula da pričam o deda Žiki iz Rume, koji ju je uveo u prostituciju – siktala je Markovićeva.

Iako je većina farmera Staniju od samog početka rijalitija nazivala prostitutkom, Tamara, Balerina, Ivan Gavrilović i Miloš Radičević ostali su šokirani Zoričinim izjavama, sluteći da ona zapravo zna najprljavije starletine tajne.

Međutim, folkerka se nije tu zaustavila, već je dodala da je Dobrojevićeva neuredna i da ne vodi dovoljno računa o ličnoj higijeni.
– Svaki dan se peči u krevetu s Kristijanom. Danas je imala neke ljubičaste gaće i video joj se dnevni uložak. Sav je bio žut, kao da se upišala, sunce ti je.em – ispričala je Zorica u jednom dahu i dodala da joj smeta što starleta na imanju ništa ne radi.
– Sunča ribu cio dan. Mene to ne interesuje, ali ovi muškarci se ubiše od cijepanja drva, a ona ništa – pričala je pjevačica.

Pozvali smo starletinog brata, ali se na njegov broj javila žena koja nam je rekla da Sani neće komentarisati svoju sestru dok je u rijalitiju. Iz Stanijine PR službe su poručili:
– Zorica Marković je poznata po tome da spletkari i izmišlja priče. Suludo je komentarisati takvog patološkog lažova.

(kurir.rs)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button