FILMSKA SCENA-NESTAO IZ AUTOMOBILA U POKRETU: Janković drugi put pobjegao policiji dok ga je pratila - Volim Podgoricu

FILMSKA SCENA-NESTAO IZ AUTOMOBILA U POKRETU: Janković drugi put pobjegao policiji dok ga je pratila

Baranin Stefan Janković, koji se tereti za učestvovanje u više teških krivičnih djela, još jednom je, prije dvije noći, uspio je da pobjegne pripadnicima Specijalnog policijskog odjeljenja, saznaje Standard.

Prema infomacijama našeg portala Janković je, dok ga je policija pratila, uspio da pobjegne iz vozila u pokretu i izgubi se u nepoznatom pravcu. Kasnija potraga SPO nije dala rezultat.

Podsjetimo, Janković je i u junu ove godine uspio da pobjegne policiji i to tokom izvođenja pretresa objekta koji je koristio, zbog čega je jedan od inspektora i zapucao, a nekoliko njih je pokušalo da ga sustigne. Tada nije lociran i uhvaćen, iako, kako kaže izvor Standarda cijelo vrijeme boravi u Baru.

Prethodno je Janković, sa još dvije osobe uhapšen tokom akcije Specijalnog policijskog odjeljenja, koja je sprovedena u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije, a po nalogu SDT-a.

On je prema nezvaničnim saznanjima Standarda već bio priveden od strane policije u objekat koji je trebao da bude pretresen, da bi nakon toga ipak uspio da pobjegne.

Prema nezvaničnim informacijama, Janković i dvojica privedenih su bezbjednosno-interesantna lica i članovi barskog ogranka škaljarskog kriminalnog klana i riječ je o osobama koje imaju obimne dosijee u policijskim evidencijama.

Oni se sumnjiče za stvaranje kriminalne organizacije koja se spremala da izvrši teška krivična djela.

Inače, Janković je 2017. godine zajedno sa još trojicom sugrađana bio osumnjičen da je od Ulcinjanina A. M. (30) pokušao da iznudi 10.000 eura, ali je on tada bio pušten na slobodu nakon što je osnovni državni tužilac u Ulcinju Faruk Resulbegović donio naredbu o obustavi istrage protiv njih.

Ime Jankovića se pominjalo i 2016. godine kada je barska policija pretresala stanove i objekte pripadnika Škaljarskog klana u Baru, između ostalih i njegov.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com