IDENTIFIKOVANI VANDALI NA ZLATICI: Iz Glavnog grada apeluju na sugrađane da čuvaju javne površine

Pripadnici Komunalne policije Glavnog grada, 5. decembra zatekli su lice koje je upravljalo vozilom koje se kretalo nedavno izgrađenom sportsko-rekreativnom zonom na Zlatici, i na taj način devastiralo uređenu zonu, saopštili su iz PG Biroa.

S tim u vezi, izvršen je komunalni nadzor, a subjekat komunalnog nadzora je sankcionisan i u zakonski propisanoj proceduri, proslijeđena je inicijativa Komunalnoj inspekciji Glavnog grada na dalje vođenje postupka.

“Podsjećamo, zbog učestalog vandalizma koji za rezultat ima devastaciju parkovskog mobilijara, dječijih igrališta, zelenih i drugih javnih površina, za čije održavanje Glavni grad na godišnjem nivou izdvaja znatna sredstva, pripadnici Komunalne policija su intenzivirali kontole nad svim uređenim javnim površinama u Podgorici”, naveli su u iz Pg Biroa.

“Još jednom, apelujemo na sve sugrađane da čuvaju javne površine i sadržaje u čiju se izgradnju ulaže veliki rad i trud, kao i finansijska sredstva koja će umjesto u nove sadržaje, zahvaljujući ovakvom odnosu pojednica, biti uložena u sanaciju štete”, zaključuje se u saopštenju.

loading...

2 komentara

  1. I have really learned some new things through your blog post. Also a thing to I have noticed is that normally, FSBO sellers can reject an individual. Remember, they’d prefer to never use your expert services. But if you maintain a steady, professional romance, offering help and remaining in contact for about four to five weeks, you will usually have the capacity to win a meeting. From there, a listing follows. Thanks

  2. I enjoyed reading your pleasant site. I see you offer priceless information. feel into this site by chance but I’m sure glad I clicked on that link. You definitely answered all the questions I’ve been dying to answer for some time now. Will definitely come back for more of this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com