IDENTIFIKOVANI VANDALI NA ZLATICI: Iz Glavnog grada apeluju na sugrađane da čuvaju javne površine

Pripadnici Komunalne policije Glavnog grada, 5. decembra zatekli su lice koje je upravljalo vozilom koje se kretalo nedavno izgrađenom sportsko-rekreativnom zonom na Zlatici, i na taj način devastiralo uređenu zonu, saopštili su iz PG Biroa.

S tim u vezi, izvršen je komunalni nadzor, a subjekat komunalnog nadzora je sankcionisan i u zakonski propisanoj proceduri, proslijeđena je inicijativa Komunalnoj inspekciji Glavnog grada na dalje vođenje postupka.

“Podsjećamo, zbog učestalog vandalizma koji za rezultat ima devastaciju parkovskog mobilijara, dječijih igrališta, zelenih i drugih javnih površina, za čije održavanje Glavni grad na godišnjem nivou izdvaja znatna sredstva, pripadnici Komunalne policija su intenzivirali kontole nad svim uređenim javnim površinama u Podgorici”, naveli su u iz Pg Biroa.

“Još jednom, apelujemo na sve sugrađane da čuvaju javne površine i sadržaje u čiju se izgradnju ulaže veliki rad i trud, kao i finansijska sredstva koja će umjesto u nove sadržaje, zahvaljujući ovakvom odnosu pojednica, biti uložena u sanaciju štete”, zaključuje se u saopštenju.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com