JOKOVIĆ: Izvinjavam se, nijesam mislio da uvrijedim bilo koga ko nema ili ne može da ima djecu - Volim Podgoricu

JOKOVIĆ: Izvinjavam se, nijesam mislio da uvrijedim bilo koga ko nema ili ne može da ima djecu

Potpredsjednik Vlade i lider SNP-a Vladimir Joković kazao je da svojom izjavom upućenom Demokratama da oni koji nemaju djecu ne mogu da vode državu, nije želio da uvrijedi građane koji žele, a ne mogu da imaju potomstvo. Poručio je da treba da se srame oni koji su izjavu zloupotrijebili ne birajući sredstva i povrijedili osjećanja onih koje su stavili u ovaj kontekst.

“Nijesam mislio da uvrijedim bilo koga ko nema ili ne može da ima djecu, a želio bi, već sam isključivo to rekao u političkom kontekstu da klub Demokrata nema političke zrelosti i odgovornosti, što su više puta pokazali u prethodnom periodu prema budućim generacijama, odnosno prema mladim ljudima koji treba da žive u našoj državi Crnoj Gori, odnosno prema mladim bračnim parovima, kojima se ovakvim ponašanjem i ugrožavanjem standarda onemogućava kreiranje uslova da se ostvare kao roditelji”, kazao je Joković.

Istakao je da duboko saosjeća sa onima koji žele, a ne mogu da imaju djecu, jer takvih ima i u svojoj rodbini. “Više puta sam pomagao brojnim porodicama i pojedincima upravo u cilju rješavanja ovog problema, ali to je moja lična stvar i ne bih sa tim da licitiram”, kazao je on.

Uputio je i izvinjenje.

“Izvinjavam se svim onim osobama koje žele ili su željele da imaju djecu ako sam ovom izjavom, koja je bila direktno usmjerena na nezrelo i neodgovorno ponašanje poslaničkog kluba Demokrata, povrijedio njihova osjećanja, a svakako ni najmanju namjeru nijesam imao.

Neka se srame oni koji su izjavu zloupotrijebili da u svoje profiterske svrhe, ne birajući sredstva, povrijede osjećanja onih koje su stavili u ovaj kontekst”, zaključio je Joković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com