Krivokapić odgovorio srpskim vlastima: Ako imaju obraza zastiđeće se onoga što rade

Premijer Zdravko Krivokapić rekao je da je u svakom trenutku spreman da razgovara sa zvaničnicima Srbije.

Na pitanje da li je sa premijerkom Srbije Anom Brnabić razgovarao o usvajanju Rezolucije o Srebrenici, Krivokapić je odgovorio da je sve ovo što se dešava “neprimjerena priča koja nas vraća u 90.”

“Ja sam spreman za razgovor, nikad nikoga nisam odbio. Ali ovo što se dešava je jedna, pošteno rečeno, neprimjerena priča, koja nas vraća u devedesete, bez ijednog povoda”, rekao je Krivokapić na konferenciji za novinare nakon održane Međuvladine konferencije u Luksemburgu.

“Zamislite da za usvajanje rezolucije okrivite čovjeka koji fizički nije bio u parlamentu i da zaboravite da je parlament usvojio sličnu rezoluciju 2010. godine. Zamislite da vas neko napada, a vi se ne branite i tom neodbranom želite da poručite, ono što je govorio i Marko Miljanov: Kada vas napadaju nemojte odgovarati jer ako imaju obraza zastiđeće se za ono što rade”, poručio je Krivokapić.

loading...

2 komentara

  1. Ne seri bogati ! Obraza nemaš guzici je još ne bojiš i ond udri Zdravinjo po glupostima. Polako Zdravinjo zasrali ste ti i ona dva kepeca. Sto bi rekli englezi (in this country we don’t add inches to our dick )a vi ste počeli da dodajete metre od nebitnih likova dosli do skupstine na leđima DF. Bijedni ste i zaista bi vas trebalo izbrisati gumicom iz istorije posto ćeš na svoju sramotu postati mit. Mit izdajnika i bijede a ona dva patuljka sramota crne gore.

  2. Pourquoi ne pas rapporter les valeurs annoncées les journées passées par l’état national? Au moins on aurait la possibilité de chicaner selon les vrais chiffres.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com