Lalošević tvrdi da je “spriječen” da ode na Olimpijske igre u Tokiju

Nekome nije odgovaralo da Vasilije Lalošević ide u Tokio, tvrdi Lalošević

Doskorašnji direktor Uprave za sport i mlade Vasilije Lalošević kazao je danas Gradsku TV za da pod čudnim okolnostima nije otišao na Olimpijske igre u Tokiju.

Laloševića je razriješilo Ministarstvo prosvjete, nauke kulture i sporta, sa obrazloženjem da mu je istekao v.d. mandat.

LALOŠEVIĆ TVRDI: Glavni krivac za propuste tajni savjetnik Vesne Bratić koga je imenovala na moje mjesto

Joković: Ne dozvoljavamo šikaniranje naših ljudi, ukoliko je Lalošević “nevin” odgovaraće oni koji su kreirali ovu ujdurmu

MPNKS: Imamo pisane dokaze, Lalošević da se pripremi za postupak pred nadležnim organima

“Ja sam trebao biti i zvaničnoj delegaciju na OI u Tokiju. Ja sam prebolovao koronu u martu i imao sam dosta antitjela, primio prvu vakcinu i nije bilo teorijske šanse da budem pozivitan. Otišao sam u COK, prvi test je bio negativan, drugi test je bio sumnjiv, treći je bio pozitivan. Meni je bilo indikativno što mi je istog trenutnka stiglo na mobilni rješenje o izolaciji od strane sanitarne inspekcije u Podgorici iako ja živim u Baru,” ispričao je Lalošević.

Foto printscreen

Kazao je da je pošao kući, iako mu je bilo krivo.

“Ipak su Olimpijske igre jednom u životu na dalekoj destinaciji, po funkciji koju sam pokrivao trebao sam da idem. Istog dana, 20. jula radim PCR test u barskoj bolnici, oni šalju IJZ, dobio sam rezultat tek 28. jula. Kada sve ovo pogledam, nekome nije odgovaralo da Vasilije Lalošević ode u Tokio. Nekome nije odgovaralo jer su znali da će Vasilije Lalošević da se javlja iz Tokija, da će da razgovara sa našim sportistima. Nekome nije odgovaralo da sam medijski pokriven”, kazao je Lalošević.

VOP ISTRAŽUJE: COK-u za 6 mjeseci POLA MILIONA, Upravi za sport 1,6 miliona, oni ĆUTE o raspodjeli sportistima i klubovima

Ko je sve letio u Tokio na OI o trošku građana i koliko nas je to koštalo

Iz Uprave za sport i mlade, podsjetimo, gotovo dva mjeseca nije odgovoreno na pitanja VOP-a vezano za raspodjelu novca namijenjenog sportu od strane Uprave za sport i mlade, kao ni na pitanje da li je Uprava za sport imala delegaciju na Olimpijskim igrama u Japanu, ko je bio u delegaciji i koliko je to koštalo.

V.M.

 

 

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com