Letovi iz Luksenburga ka PG od 16. decembra do 6. januara

Avioni kompanije “Luxair” letjeće prema Podgorici od 16. decembra ove godine do 6. januara 2022. saopšteno je juče na sastanku predsjednice Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu Fetije Kalač i luksemburškog bankara crnogorskog porijekla Elvedin Škrijelj sa predstavnicima luksemburške nacionalne avio kompanije “Luxair”.

Kako je saopšteno iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu potvrđena je njihova uspješna saradnja i dogovoren nastavak saradnje za 2022. godinu.

“Održivost linija je na zadovoljavajućem nivou i konstatovana je učestala prodaja karata i veliko interesovanje za Crnu Goru. Međutim, konstatovano je da linija Tivat privlači mnogo veću pažnju putnika. Kako su kazali iz kompanije Luxair mnogo više je profitabilna od linije Luksemburg – Podgorica”, saopšteno je iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu.

Predstavnici Luxaira su informisali KIC Luksemburg i da je veliki broj turističkih aranžmana u ponudi i da je već dobar dio rezervisan za narednu godinu.

“Na sastanku su još jednom ponovili da su karte u prodaji za zimski period i praznike, te da će avioni letjeti prema Podgorici od 16. decembra 2021. do 6. januara 2022”, navodi se u saopštenju.

Ipak, kako navode, ostaje da se ispitaju ponude na turističkom tržištu u Crnoj Gori, s fokusom na sjever države, kako bi se predložili aranžmani kojima bi se omogućilo intenzivno uključivanje i animiranje ovog dijela zemlje, geografski bliže podgoričkom aerodromu.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com