MANDIĆ: “Krivokapić je pokazao čudno lice za hrišćanina kakvim se predstavljao u kampanji”

Andrija Mandić ljedan od lidera Demokratskog fronta, kazao je  na TV Pinku da “nema dana da ne postavi sebi pitanje da li su oni koji su preporučili Zdravka Krivokapića i insistirali na njegovoj poziciji dio čitavog projekta usmjerenog protiv srpskog naroda.

Mandić je kazao i da je Krivokapić na dobrom putu da ponese “žig uzdajnika-

“Nije lako nositi žik izdajnika. Nije ga nosio lako ni Sekula Drljević, ni Novak Kilibarda njegov nasljednik”, rekao je Mandić osvrćući se na usvojenoj Rezoluciji o genocidu u Srebrenici.

Mandić smatra da Rezolucija nije pisana u Crnoj Gori, te da se koristi za lansiranje akta usmjerenog protiv srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

“Neće biti nikakvo iznenađenje ako narednih dana ili nedjelja taj istovjetni tekst bude kružio u prištinskom paralmentu, parlamentu Tirane, Skoplja, Sarajeva jer ovo nigdje još nije bilo usvojeno”, rekao je Mandić.

Mandić je rekao i da se nije čuo sa Krivokapićem, već da su ranije imali više sastanaka.

“On se sada više sastaje sa Milom Đukanovićem, nego sa nama. On s njim ima javne i tajne sastanke čiji su rezultat ovakve odluke. Čovjek je pokazao čudno lice za hrišćanima kakvim se predstavljao u kampanji”, kazao je on.

“Crna Gora se na sramotan način uključuje u borbu protiv srpskog naroda”, dodao je Mandić.

“Brine nas to što dio parlamentarne većine, koja je na snazi sprskog naroda i litija pobijedila 30. avgusta, sada tu energija kanališe i usmjerava ka drugom toku kako bi se sačuvale tekovine koje je Milo Đukanović njegovao godinama”, naveo je on.

On se osvrnuo na rad Vlade u proteklih 200 dana, ističući da nije pokrenuta nijedna investicija, niti otvoreno radno mjesto.

“Imamo ekonomsku katastrofu i slom, a na drugoj strani brukanje onoga što znači biće i suštinu srpskog naroda. Crna Gora je i dalje alat u rukama srpskih neprijatelja sa kojima se pokušava “prikliještiti” srpski narod u Crnoj Gori. Obnavljanje ovih tema nisu slučajni”, naglasio je Mandić.

On je dodao da je moguće da se ovim rezolucijama pokušava odbaciti “srpski narod i Srbija od Boke kotorske i sprskih opština u njoj”.

“Zato je važno da ljudi razumiju da su ove rez0ucije uperene i protiv tih opština i naroda koji se bave turizmom i moramo biti pažljivi kada sagledavamo čitavu stvar da ne nanesemo štetu našima”, zaključio je Mandić.

 
loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com