MARTINOVIĆ O STAVOVIMA URE: Folirantski kukali za Tužilačkim savjetom, a sada hoće da smijene Vladu

Poslanik Demokrata, Vladimir Martinović na Tviteru je objavio koji su to “jasni stavovi kolega iz URA-e”, nakon što je poslanik URA-e Miloš Konatar rekao da je “URA za razliku od Demokratske Crne Gore uvijek imala jasne i nedvosmislene stavove”.

KONATAR: DPS se neće vratiti na vlast, odgovore očekujemo do kraja radne sedmice

Martinović je zatim nabrojao, kako smatra, “jasne stavovi kolega iz URA-e”.

“1. Glavni odbor protiv ustoličenja. Abazović za ustoličenje.

2. Adžić protiv izmjena Zakona o slobodi vjeroispovijesti. Konatar za.

3. Abazović prije mjesec dana kaže da neće sa ovakvim DPS-om. Danas Abazović nudi ovakvom DPS-u da formiraju većinu u Skupštini i da sami sebi preispitaju porijeklo imovine i, naravno, nakon toga sami sebe uhapse.

4. Prije mjesec dana kažu “mi nećemo podržati izglasavanje nepovjerenja Vladi”. Danas kažu “mi ćemo možda pokrenuti inicijativu za glasanje o nepovjerenju Vladi”.

5. URA prije mjesec dana: “Ništa bez ekspertska Vlade za nas ne dolazi u obzir”. Danas kažu – propala je ideja ekspertske Vlade, pogriješili smo, sada može i politička Vlada, ali sa DPS-om.

6. URA prije mjesec dana: “ne pregovaramo sa DPS-om”. Pavićević večeras: “URA je pregovarala sa DPS-om”.

7. Smijenismo Tužilački savjet za kojim je URA folirantski kukala, a sada prije nego TS smijeni Katnića, URA hoće da smijeni Vladu. Kome je Katnić brat? Ko ima stav? Ko nema stav? Ko hoće sa DPS-om? Ko neće sa DPS-om”, objavio je Martinović na Tviteru.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com