MILOŠEVIĆ TVRDI DA JE PROGONJEN: Traži prebačaj u bijelopoljski zatvor, krivična protiv Spasojevića

Pritvorenik Mario Milošević reagovao je nakon navoda koje su prenjeli mediji, a u kojima načelnik Istražnog zatvora Spuž, Predrag Spasojević, navodi da je protiv njega predao krivičnu prijavu povodom eksplozivne naprave koja je aktivirana kod njegove kuće.

SPASOJEVIĆ: Razgovor sa vrhovnom tužiteljkom daje nadu da je tužilaštvo krenulo da radi

Napad na Spasojevića: Jovanović naložila preispitivanje postupanja državnog tužioca ODT Podgorica

KOGA ŠTITI DRŽAVA? Spasojević ogorčen poslije dva bombaška napada: Institucije nesposobne ili korumpirane

Reagovanje prenosimo Integralno:

“Najoštrije osuđujem napad na načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića i pozivam nadležne državne organe da, u što kraćem roku, identifikuju počinioce i da ih procesuiraju.

U prostoriji, u kojoj se nalazim,  nisam u mogućnosti da uhvatim NI signal ni sliku na TV, a kamoli da sa nekim komuniciram.

Vrlo je indikativno da se , nakon što sam zatražio reakciju nadležnih državnih organa zbog torture koju nadamnom sprovodi načelnik Spasojević, ali i svega par sati nakon što je isplivala SKY ECC prepiska iz koje se jasno vidi da mi se namješta “robija od 40 godina”, da mi se namješta “da sam ja pucao” i da “kosti ne iznosim” , otpočinje organizovana hajka načelnika Spasojevića protiv mene i dešava se neki napad na njegovu kuću.

Jasan je put koji sam ja odabrao da se zaštitim od njegove tiranije, a to je put zakona i posredstvom insistucija sistema.

Smatram da mi je zbog ovakvog postupanja načelnika Spasojevića, i zbog činjenice da me lažno optužuje da sam mu prijetio i insinuira da ja stojim iza napada na njega, ozbiljno ugrožena bezbjednost te apelujem na nadležne državne organe da me POD HITNO prebace u zatvor u Bijelom Polju, gdje ću nadam se biti bezbjedniji.

Ovlastio sam svog advokata da podnese krivičnu prijavu protiv Spasojevića zbog toga što me je lažno prijavio da sam mu prijetio.

Molim institucije sistema da sa jednakom pažnjom tretiraju i ove moje navode i da me zaštite i da ne podlegnu pritisku koji na njih vrši Spasojević.

Njihovo je da utvrde istinu i očekujem da tako i bude”, navodi Milošević.

Miloševića Više državno tužilaštvo sumnjiči za ubistvo Miodraga Kruščića, saučesništvo u ubistvu Radomira Đuričkovića i saučesništvo u ranjavanju novinarke “Vijesti” Olivere Lakić.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com