MINISTARSTVO: Radulović nije učestvovao u udesu

Ministar Đorđe Radulović nije izazvao nikakav udes i kao ministar vanjskih poslova nikada, na nivou principa, nije koristio službeni automobil u danima vikenda, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

 

“Naime, ministar Radulović se, kada nije na poslu, služi isključivo svojim porodičnim automobilom marke Golf 7 karavan iz 2016. U dobroj vjeri prema građanima koji imaju pravo znati istinu, a koji ne zaslužuju biti na ovakav način obmanuti, u ovom demantiju će se naći i jedno objašnjenje”, navodi se u reagovanju.

U Ministarstvu navode da je Radulović tokom cijelog popodneva bio sa porodicom u svom domu.

“Dokaz da je ovdje riječ o gnusnoj neistini jeste i činjenica da je službeni automobil koji koristi Ministarstvo, bio cijeloga dana parkiran ispred zgrade na Bulevaru Stanka Dragojevića, i da je na istom mjestu i sada, potpuno neoštećen”, navode u reagovanju.

Kao dokaz ovoj tvrdnji, dodaju, crnogorska javnost na uvid sada ima fotografije sa lica mjesta, a u njenu istinost može se uvjeriti svaki dobronamjerni pojedinac, ako samo tuda prođe u potrazi za istinom.

“To, neko ko je stao iza ove najprizemnije neistine, očigledno nije se potrudio učiniti. Takođe, dokaz da automobil tokom vikenda nije pomjeren, javnosti i nadležnim organima potvrdiće nadzorne kamere Ministarstva”, dodali su u reagovanju.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button