NIKOLIĆ: Krivokapić da pokaže bar zeru integriteta i predočiti javnosti sadržaj Temeljnog ugovora

Kakva je to Vlada u kojoj njen potpredsjednik nije vidio Temeljni ugovor države Crne Gore i SPC, ali zato je sa sadržajem upoznat neki estradni istoričar iz Beograda, šrafčić u kleronacionalističkoj mašineriji, i naširoko nam ga tumači, pita portparol DPS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

Uz to, kako dalje navodi, Krivokapiću stižu upozorenja, iz sličnih centara, da mu ne padne na pamet da prosljeđuje Ugovor Skupštini Crne Gore, kaže 

“Kao da sva ova poniženja nijesu dovoljna, nego Krivokapićevoj Vladi čiji je rodonačelnik pokojni mitropolit Amfilohije, traže da pogaze njegovu volju i da Ugovor potpiše Porfirije iako je mitropolit jasno govorio da će taj dokument potpisati on, dakle predstavnik Mitropolije a ne patrijarh SPC.

Zahtijevamo od Zdravka Krivokapića da u skladu sa načelom transparentnosti, dostavi javnosti Temeljni ugovor, i upozna je sa sadržajem tog dokumenta. Poručujemo mu da ako on želi lično da se ponižava to je njegov izbor, ali kao premijer Vlade Crne Gore neka pokaže bar zeru integriteta, ili nek podnese ostavku da se više ne bruka”, zaključio je Nikolić.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button