POKUŠALI DA UBIJU BELIVUKA: Policija spriječila likvidaciju u Tivtu

Uprava policije u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom jutros je spriječila planiranje ubistva jednog člana organizovane kriminalne grupe sa primorja, saznaju “Vijesti”.

Podaci “Vijesti” iz Uprave policije govore da je spriječeno ubistvo Beograđanina Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, koji se već nekoliko dana nalazi kod jednog od vođe “kavačkog klana” Radoja Zvicera.

Likvidacija je trebalo da bude izvršena u Tivtu, ali je policija osujetila plan kriminalne grupe.

“Za sada možemo da potvrdimo samo da je spriječena jedna likvidacija. Još radimo na tome u saradnji sa SDT-om”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz vrha Uprave policije.

Policija je privela više osoba, a u konsultacijama sa specijalnim državnim tužilaštvom znaće se kakva će biti kvalifikacija djela koja će im biti stavljena na teret.

Tokom prošle godine policija i SDT su spriječili šest likvidacija.

Privođeni u policiju

Radoje Zvicer bio je u društvu Belivuka i Beograđanina Marka Miljkovića kada ih je kotorska policija zaustavila u ponedjeljak popodne i nakon toga privela na informativni razgovor.

Kako je riječ o bezbjednosno interesantnim osobama, policija je nakon detaljnog pretresa privela Zvicera, Belivuka i Miljkovića, ali kako im nijesu pronašli ništa sumnjivo, nakon ispitivanja o kretanju – pušteni su.

“Sa ovim BIL osobama je obavljen razgovor i izvršena je detaljna kontrola. Nije bilo osnova za zadržavanje ili lišavanje slobode”, kazao je tada sagovornik “Vijesti” iz vrha Uprave policije.

(Vijesti)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button