Porovalio u SEOSKU KUĆU i ukrao 15 paketa LAMINATA, cirkula, motornu šegu, šlajfericu….

Osnovni sud u Beranama je potvrdio optužnicu Osnovnog tužilaštva, 6. oktobra,  podignutu protiv okrivljenog D.S iz Andrijevice zbog teške krađe.

Optužnicom je predstavljeno da je okrivljeni nneutvrđenog dana tokom februara, u selu Božiće, opština Andrijevica, obio kuću i pomoćni objekat oštećenog M.V.

Podesnim sredstvom je razvalio prozor od kuhinje na prvom spratu, a zatim uskočio u unutrašnjost i oduzeo: 15 paketa laminata, ručni cilkular, ručnu električnu glačicu, komplet alat-sreberna kutija sa šrafcigerima, šublerima i gedorama, plastičnu kantu sa 50 ključeva, motornu testeru, tri bormašine, novu šlajfericu sa dvije brusilice za oštrenje alata, električnu mašinu za oštrenje motorne testere- navedeno je optužnicom.

Nakon toga je sa pomoćnog objekta, na visini od 1,50 metara uklonio crijep sa krova, a onda kroz tako napravljen otvor uskočio.

“Zatim je otvorio poklopac od tavana dimenzija 80 puta 80 centimetara, ušao u unutranjost i oduzeo pet komada plastičnih bidona sa 54 litra rakije u ukupnoj vrijednosti od 1.961,00 eura, a sve u namjeri da njihovim prisvajanjem sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist”,  stoji u optužnici.

 

(Dan)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com