BELIVUK NA KORAK OD DOŽIVOTNE ROBIJE: Vulin objasnio zašto je pokazao jezive fotografije iz KUĆE STRAVE

Vođa organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk na korak je do doživotne robije, a laže zato što nema šta da izgubi, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Gostujući na TV Pink, on je rekao da Belivuk pokušava da ucijeni predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i sve koji su uključeni u borbu protiv mafije.

Vulin kaže da “lov” na Vučića i članove njegove porodice ne prestaje od kada je 2012. godine preuzeo odgovornost za upravljenje Srbijom, te dodao da se to vidi po natpisima pojedinih medija i onome što govore Belivuk i pripadnici njegove bande.

“Ide se na Vučićevu porodicu, na to da se on prikaže lošim čovjekom, ocem, bratom, državnikom…, a udaraju tamo gdje najviše boli svakog čovjeka, na porodicu”, rekao je Vulin.

  Vulin se osvrnuo i na kritke zbog čega su prikazane fotografije i detalji o zločinima Belivuka i njegove grupe i upitao:

“Zamislite da nismo sve to pokazali, pa pogledajte kakav tretman ima Belivuk nakon prikazanih zvjerstava na kojima se on lično fotografiše sa žrtvama, sa leševima i vjeruje mu se. Da Srbija nije vidjela svojim očima ovo što smo pokazali, sa ovakvim medijima i opozicijom Belivuk bi bio svetac”, napomenuo je Vulin.

On je rekao da se Belivuku daje na značaju da govori istinu, a zna se da je klao ljude.

“Oni su mučili ljude i ne samo to, uživali su u mučenju i tražili da pojedine žrtve budu duže mučene. Prema nekima su imali saosjećanje i ubili su ih brzo, a neke su mučili satima, čak su bili nezadovoljni ako se to mučenje ne odvija dovoljno dugo. I sad takav ima status krunskog svjedoka”, rekao je Vulin.

Istakao je da predsjednika Vučića povezuju sa ljudima sa kojima se on apsolutno ni na koji način ne može povezati.

“Prisluškivali su mu razgovore, 1.882 razgovora su provjeravana, nije nađeno nijedno krivično djelo”, rekao je Vulin i nastavio:

“Uopšte ne branim Aleksandra Vučića, od čega da ga branim? Da ga branim od pljuvanja ubice? Belivuk je na korak od doživotne robije, šta on to može da izgubi, pa što da ne laže, što da ne pokuša”.

Vulin je rekao da je očekivano da Belivuk laže, ali da je neočekivano da se “gadosti koje je objavio KRIK” prihvataju kao potpuna istina iz koje se izvlače zaključci.

Vulin je istakao da je Srbija posle razbijanja Belivukove bande sigurnija i bolje mjesto za život i podvukao da zasluga za to pripada predsjedniku Vučiću.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com