ŠEŠELJ: Đukanović sprema atentat na Vučića

Lider Radikala Vojislav Šešelj nastavlja sa skandaloznim izjavama, a jutros je u jutarnjem programu Pinka kazao da se sprema atentat na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, te da je nalogodavac predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Svoju tvrdnju je u emisiji “Novo jutro” ponovio nekoliko puta.

“Milo Đukanović i Radoje Zvicer spremaju likvidaciju Vučića i to je planirano za prvu polovinu februara. To planiraju ljudi iz podzemlja. Vučić je u životnoj opasnosti.. Ova saznanja se javno daju da izazovu nemir i pometnju kod organizatora.. Neću sad da spekulišem i bilo šta dodajem. Informacija je stigla iz EU, naši sve to znaju, ali ćute: Sve što sam imao rekao sam, nemam šta da dodajem, zovite ministra policije” naveo je on.

Pitao je i zašto ćute bezbjednosne organizacije, te dodao da služba treba da se izjasni.

“Nije njima ni Milo ni Zvicer na dohvat ruke.. Ako bi se nešto desilo Vučiću nastala bi pometnja u srbiji, cilj je da se izazove haos. Đukanović ima razloge za ovo jer Srbija pomaže stranke srpske u CG, organizacije, ima razloge jer je izgubio vlast, jer je sve ovo uticalo da izgubi izbore “, naveo je Šešelj.

Podsjetimo, lider Radikala ne propušta emisiju da se oglasi na račun Crne Gore i prokomentariše situaciju u njoj. Nedavno je vrijeđao, Cetinjane i Cetinjanke, potom i poslanicu SDP-a Draginju Vuksanović Stanković, pa je zbog toga zabranjeno emitovanje pojedinih emisija Hepi televizije u Crnoj Gori.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com