Sportska kladionica Meridian donirala Narodnoj kuhinji u Baru! (FOTO)

Sportska kladionica Meridian, jedna od najvećih svjetskih kompanija za proizvodnju i priređivanje igara na sreću, takođe je poznata i po svom humanitarnom radu.

Pored doprinosa u borbi sa pandemijom korona virusa, koji je kako zdravstveno, tako i finansijski uzdrmao ne samo region, nego i cijeli svijet, dok su volonteri kompanije Meridian neumorno pokazivali svoju humanost na djelima, pomažući najugroženijim i najosjetljivijim segmentima društva, nisu stali na svemu ovome.

Ovoga puta, Meridian je donirao pakete hrane za Narodnu kuhinju u Baru u saradnji sa NVU ”Žene Bara”.

Ko su ”Žene Bara”?

Nekolicina žena koje vole da kuvaju najprije je osnovala grupu kako bi razmjenjivale kulinarske savjete i recepte. To je preraslo u nešto više od toga! Došle su na ideju da pomognu najugroženijim građanima i tako su počele da spremaju obroke za starije i sugrađane teškog materijalnog stanja. Danas broje oko 4000 članova.

Nisu se zaustavile na tome. Otvorile su i narodnu kuhinju, kako bi još efikasnije pripremale obroke za svoje sugrađane. 

Sportska kladionica Meridian je, u saradnji sa ovim udruženjem, donirala pakete osnovnih životnih namirnica, kako bi dala doprinos u borbi protiv socijalne nejednakosti.

Ovim gestom, kompanija Meridian nas je sve podsjetila da možemo napredovati kao društvo jedino ukoliko damo doprinos istom, misleći uvijek na one kojima je pomoć najpotrebnija i unapređujući na taj način životni standard svih građana.

loading...

26 komentara

    1. Naravno da hoce, drago mi je da su nastavili akciju doniranja cak i “posle” corone, znam da jos uvijek nije gotovo, ali nekako smo se svi nadali da ce stati.

      1. Sto bi stajali?Ni slucajno dobro su se i sjetili nesto humano da urade treba i ostali da slijede primjer

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com