“TO JE POLITIČKA PROSTITUCIJA!” Medojević žestoko o Krivokapićevom udaru na Leposavića

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF-a  smatra da je politička prostitucija situacija u kojoj Vlada ima jednu većinu za izbor Vlade i ministara, a drugu većinu za razrješenje i izbor novog ministra pravde

Njegov tekst  prenosimo u cjelosti:

Ova Vlada je od osnivanja rezervna Vlada DPS i ima dva cilja- sacuvati DPS i unistiti DF. Vlada je plod protivprirodnog političkog bluda vlasnika “Vijesti” i nekih sveštenika MCP koji su predložili Krivokapića za premijera i ucijenili DF.

Kada razjasnimo ulogu ambasadora SAD za vjerske slobode Sema Braunbeka i agenta Stevana Simijanovića u formiranju ove Frankeštajn Vlade, biće stvari jasnije.

Vlasnici Vijesti već više godina rade sa Duškom Markovićem i Milicom Pejanović Đurišić na njihovom izlasku iz DPS i formiranju nove stranke, koja bi onda ušla u politički savez sa tzv. građanistima iz URE, Demokrata, SDP, SD, partijama manjina.

Izlazak Markovića iz DPS-a ne ide tako lako jer i Đukanović ima na tone kompromitujućeg materijala za Markovića u vezi šverca cigareta. Ako DPS glasa za smjenu Leposavića, i za izbor novog ministra pravde, to će značiti prekompoziciju većine i Vlada gubi svoj legitimitet.

To bi bio svojevrsni državni udar i DF bi morao da ima spreman jasan i oštar odgovor. Mi moramo zaštiti izbornu volju građana koji su glasali za demontažu komunističko-lopovskog režima Đukanovića.

 
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button