“Tražimo od bjelopljske opštine sanaciju puta Tomaševo-Barice” Mještani Galica blokirali put Slijepač most-Pljevlja

Mještani mjesne zajednice Galica blokirali su danas u 13 časova regionalni put Slijepač most Pljevlja u mjestu Tomaševo, zbog neodazivanja nadležnih iz bjelopoljske Lokalne samouprave na zbor građana, na kojem su tražili popravljanje uništenog puta Tomaševo -Sokolac.

Predsjednik MZ Galica Vukoman Krgović je kazao da je ranije upućen dopis predstavnicima Opštine kao i ministarstva poljoprivrede, te da su u dopisu upozorili da će blokirati put ukoliko se niko od njih ne pojavi na zakazani zbog građana koji je održan danas u 12 časova.

-Mještani traže da se izvrši sanacija i asvaltiranje puta Tomaševo- Barice u dužini 7 kilometara koji je rađen 1996. godine, od kada ništa nije ulagano, a prolaskom koncesionara pretvoren je u makadamski put i presvučen maladamskim slojem. To nigdje još nije zabilježeno da se asvaltni put presvlači makadamskim i da se na taj način rješava problem. Mi samo možemo da se sada iselimo jer do kuća ne možemo doći”, kazao je Krgović, podsjećajući da u pored nevremena i višedecenijske nebrige taj put dokrajčili koncesionari.

(Vijesti)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com