VOJNI SNAJPER KRILI U BUNKERU ISPOD PATOSNICA: Novi detalji spriječene likvidacije vođa škaljaraca

Kriminalna organizacija koja je pripremala likvidacije Milića Minja Šakovića, visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana, napravila je specijalni bunker ispod patosnice kombi vozila, gdje je sakrila snajpersku vojnu pušku, prenosi Pobjeda.

Istražitelji Crne Gore došli su do novih dokaza protiv ekipe koja je razotkrivena 10. marta u Podgorici. Podsjetimo, iza rešetaka završili su Nikola Mirić (35) i Jovan Trkulja (35) iz Obrenovca i Podgoričani Jovan Marović (41) i Aleksandar Veljović (30). Istražitelji sumnjaju da su uhapšeni sem Šakovića planirali da likvidiraju i Jovana Vukotića, navodnog vođu škaljaca, ali i njegovog tjelohranitelja.

 

– U kombiju koji je zaplijenjen prilikom hapšenja nađen je vojni snajper! Istražitelji su pored snajpera pronašli i optički nišan visoke rezolucije i municiju u specijalno napravljenom bunkeru ispod patosnica kombi vozila koje je imalo ključnu ulogu u izvršenju ovog zločina – kaže izvor Pobjede.

Podsjetimo, kriminalna ekipa imala je još najmanje tri člana za kojim policija intezivno traga.

– Sumnja se da je meta ove ekipe prvo bio Vukotić i još neki bitni škaljarci, ali pošto nisu uspjeli da ih prate, odlučili su da se fokusiraju na Šakovića. U kriptovanom telefonu nađene su fotografije Šakovića i ostalih škaljaraca – rekao je ranije izvor crnogorskih medija i dodao da je prilikom hapšenja pronađeno više štek-stanova koje je koristila grupa, zatim više telefona, oružje i vozila.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button