ŽIVKOVIĆ: Nezadovoljstvo građana opravdano, resorno ministarstvo i izvođač radova da nađu način da se radovi na putu Pljevlja-Metaljka završe do kraja godine

Šef Poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista Danijel Živković je tokom današnje sjednice Skupštine Crne Gore ukazao na višestruki značaj magistralnog puta Pljevlja- Metaljka, te na nimalo dobru situaciju u vezi sa istim.

On je naglasio da je riječ o putu od izuzetnog značaja za Opštinu Pljevlja, ali i putu koji predstvalja sponu sa susjednom Bosnom i Hercegovinom, te da nije dobro da trenutno stanje tog puta i radovi dočekuju turiste.

“Mještani obližnjih sela, takođe, imaju probleme, jer se značajan dio njih bavi poljoprivredom, a saobraćajna komunikacija sa Pljevljima je otežana”, kazao je on.

On je naglasio da se ne smije prenebregovati ni šteta koja nastaje na vozilima usljed lošeg stanja na tom putu, niti zaboraviti da je u Pljevljima skraćena građevinska sezona, te da se vrlo lako može desiti da u novembru padne snijeg, što bi dovelo do obustavljanja radova.

Na kraju svog izlaganja Živković je istakao da vjeruje da će Ministarstvo kapitalnih investicija na čelu sa ministrom Ibrahimovićem, zajedno sa izvođačem radova, naći modele i mehanizme da završi radove, te pozvao da se ulože dodatni napori da se ispoštuju rokovi do kraja godine, budući da je nezadovoljstvo građana objektivno i opravdano.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com