ZLOSTAVLJAO DJEVOJKU: Cetinjanin poslat u zatvor na 30 dana

Sudija za istragu Osnovnog suda na Cetinju odredio je pritvor do 30 dana Cetinjanjinu K.R. zbog osnovane sumnje da je zlostavljao djevojku, pišu Dnevne.

Kako se navodi u odluci suda, K.R. je 10. oktobra 2021. godine, oko ponoći, u stanu zlostavljao oštećenu sa kojom je ranije bio u emotivnoj vezi.

“Prema njoj je postupao na način kojim se vrijeđa ljudsko dostojanstvo, tako što je bez ikakvog povoda, po dolasku u stan gdje je oštećena povremeno boravila, oštećenu uhvatio rukama za kosu, te je oborio na tlo, optužujući je da mu je ukrala tablete i novac, da bi potom istoj uputio riječi uvredljive i prijeteće sadržine ‘D…, k..o, nema toga ko te nije j…, ubiću te, a ja ću ići u zatvor, ubiću ti braću, poslaću ti nekoga da ti slomi kosti’, a nakon toga oštećenoj nije dozvolio da se udalji iz stana”, navodi se u odluci suda.

Takođe se ističe da je u konkretnom slučaju bilo opravdano i neophodno odrediti pritvor osumnjičenom jer postoji opasnost od ponavljanja istog ili istovrsnog krivičnog djela. Naime, K.R. je višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela zbog čega je više puta osuđivan.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com