MESI VEĆ POTPISUJE NOVI UGOVOR! Za tri godine zaradiće čak 120 miliona evra, evo gdje nastavlja karijeru - Volim Podgoricu

MESI VEĆ POTPISUJE NOVI UGOVOR! Za tri godine zaradiće čak 120 miliona evra, evo gdje nastavlja karijeru

Samo 24 sata pošto se zvanično oprostio od Barselone, Lionel Mesi ima novi klub!

Po svemu sudeći, sledeće sezone nosiće dres PSŽ-a! Francuski “Lekip”, ali i ugledni novinar Fabricio Romano javili su večeras da Argentinca dijele sati od potpisa istorijskog ugovora.

Naime, predsjednika kluba iz Pariza Naser el Kelaifi ponudio je Mesiju nevjerovatnih 120 miliona evra za trogodišnji ugovor, što znači da će zarađivati rekordnih 40 miliona godišnje!

Kako javljaju izvori, Uprava PSŽ-a i Mesijev tim predvođen ocem Horheom trebalo bi da uskoro finaliziraju pregovore.

A, otklonjena je i dilema koji će broj nositi Mesi u Parizu. Naime, jedno od ključnih pitanja bilo je da li će mu Nejmar velikodušno prepustiti svoju desetku ili će Leo uzeti neki drugi broj. Po svemu sudeći, desiće se ovo drugo, a Mesi će u Gradu svjetlosti nositi broj 19! Taj broj, Mesi je već nosio u Barseloni. Zanimljivo, Argentinac je prvi seniorski gol u dresu Barselone postigao sa brojem 30 na leđima, nakon kog je zadužio upravo 19, a tek onda uspio da zasluži “desetku” slavnog kluba.

Podsetimo, Mesi koji ima 34 godine je u Barselonu stigao sa 13 ljeta, prošao je sve mlađe kategorije čuvene škole fudbala “La Masije”, a za prvi tim je debitovao u novembru 2003. na prijateljskom meču sa Portom, kada je imao 16 godina, četiri mjeseca i 23 dana.

Od tada je odigrao 778 utakmica i postigao 672 gola. Mesi je sa katalonskim klubom osvojio čak 35 trofeja. Deset puta je bio prvak Španije, četiri puta šampion Evrope, a u kolekciji trofeja ima još sedam Kupova Španije, po tri Svjetska klupska prvenstva i Superkupa Evrope.

Pehar Superkupa Španije podizao je čak osam puta, a nisu izostale ni inidvidualne nagarade. Zlatnu loptu namenjenu najboljem fudbaleru svijeta koje se dodjeljuje svake godine, osvajao je šest puta.

 
 

 

1 komentar

  1. Thanks for every other excellent post. The place else could anyone get that kind
    of information in such a perfect method of writing? I have a presentation subsequent week,
    and I'm at the look for such information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com