NIKOLIĆ SE OGLASIO PRVI PUT POSLE DRAMATIČNE BORBE ZA ŽIVOT: A onda će doći i ta neka utakmica, egal, i poslednji sekundi - Volim Podgoricu

NIKOLIĆ SE OGLASIO PRVI PUT POSLE DRAMATIČNE BORBE ZA ŽIVOT: A onda će doći i ta neka utakmica, egal, i poslednji sekundi

Košarkaš Budućnosti Danilo Nikolić oglasio se prvi put nakon što je prije oko dvije nedelje kolabirao na treningu u Podgorici.

Krilni igrač Budućnosti je potom bio prebačen u bolnicu, gdje je operisan.

Sada je uputio otvoreno pismo, u kojem se svima zahvalio na pomoći i podršci.

“Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo,

Ni sam ne znam kako da vam se svima zahvalim, na svoj podršci, na svoj ljubavi i pažnji, koju ste pokazali prema meni u ovom trenutku, koji se dese tako naglo i za koje nas život ne može pripremiti.

Prije svega želio bih da se zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli, što su još jednom pokazali da smo poodavno više od obične ekipe. Zahvalio bih našem stučnom štabu što su pokazali ogromno srce. Takođe, veliko hvala našim fizioterapeutima i doktorima za sve što su učinili u prethodnih dvije nedelje.

Hvala puno upravi Kluba, predsjedniku Bokanu, na brzoj reakciji, na svemu što su uradili i obezbijedili meni i mojoj familiji.

Zahvalio bih posebno Varvarima, našim navijačima i simpatizerima. Sve nas uhvati emocija, nekad i luda, temperamentan smo narod, ali sve poruke podrške koje sam dobio od našeg najvatrenijeg jezgra, daju snagu, daju energiju, da se vratim što prije i da zajedno slavimo. Veliko vam hvala na sinoćnoj pjesmi!

Zahvalio bih i svim navijačima protivničkih ekipa, kao i upravama svakog ABA ligaškog kluba, klubovima Lovćen i Gorštak, na bodrenju tokom ovog perioda.

Nadam se da ćemo se uskoro vratiti i vi na tribine, i ja na teren, a onda će doći i ta neka utakmica, egal, i poslednji sekundi meča i… Voli vas sve vaš Dačo :)”, poručio je Nikolić.

Danilu Nikoliću je ovo drugi mandat u Budućnosti, koji traje od 2017. godine.

1 komentar

  1. I needed to compose you that little observation so as to thank you as before regarding the pretty basics you’ve discussed here. This is really tremendously open-handed with people like you to provide extensively exactly what many people could possibly have advertised as an electronic book to help make some profit on their own, even more so seeing that you could have tried it in the event you decided. The pointers additionally worked like the fantastic way to understand that many people have a similar passion just like my personal own to learn much more on the topic of this condition. I am certain there are thousands of more fun opportunities in the future for folks who scan through your blog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com