RADIČEVIĆ O NAKNADI: Nisam dobila ništa što nisam zaslužila

Crnogorska rukometašica Jovanka Radičević oglasila se nakon što joj je Ministarstvo sporta i mladih dodijelilo doživotnu naknadu po “osnovu statusa sportiste sa reprezentativnim rezultatom”.

Resorni ministar Vasilije Lalošević primio je Radičević prošle sedmice, a informacija da je Radičević, nekadašnja odbornica podgoričkog DPS-a, dobila nagradu podijelila je crnogorsku javnost.

U intervjuu za Meridian Bet, ona je kazala da je u pitanju zakon koji je donešen da svi sportisti Crne Gore koji osvoje jednu od medalja na velikim takmičenjima dobiju nadoknadu ili nagradu za sve što su uradili za “našu državu”.

“Ne znam zašto se toliko pompe diglo oko toga kao da sam samo ja dobila. A sa druge strane, nijesam dobila ništa što nijesam zaslužila. Iskreno, ne obazirem se na komentare jer ja znam ko sam šta sam, i šta sam dala igrajući za svoju zemlju koju volim najviše. To sam i pokazala 100 puta do sada, tako da komentari takvih ljudi su meni nebitni. Oni pišu, a ja sve bolja i bolja, toliko me pogađaju” kazala je Radičević.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com