Simonović čestitao mladim vaterpolistima: Nijeste se plašili da sanjate, da se borite i da pobijedite - Volim Podgoricu

Simonović čestitao mladim vaterpolistima: Nijeste se plašili da sanjate, da se borite i da pobijedite

estitam vam na fantastičnom uspjehu koji ste ostvarili na Malti! Zlato sa Evropskog prvenstva je još jedan dokaz kvaliteta crnogorskih vaterpolo selekcija, a osvajanjem ove značajne medalje pokazali ste da crnogorski vaterpolo, ali i crnogorski sport uopšte, čeka svijetla budućnost, napisao je Dušan Simonović, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) u čestitki kadetskoj vaterpolo reprezentaciji Crne Gore.

Crnogorski vaterpolisti rođeni 2000. godine i mlađi (U17) postali su sinoć prvaci Evrope. Izabranici Miodraga Mirovića su u finalu turnira na Malti savladali Španiju nakon peteraca – bilo je 11:10, nakon 7:7 u regularnom dijelu.

“Sav vaš rad, svi vaši napori i posvećenost, isplatili su se i nagrađeni su ovom sjajnom medaljom. Nijeste se plašili da sanjate, da se borite i da pobijedite. Stoga znam da ćete imati hrabrosti i uspjeh u svakom sljedećem izazovu koji vas čeka. Želim vam svako dobro u vašim budućim karijerama, koje će, siguran sam, za tako predane i posvećene momke, ići samo uzlaznom putanjom”, naveo je Simonović u čestitki.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com