SNIMA SE DOKUMENTARAC O ĐOKOVIĆU: Neviđene scene iz Melburna biće ekranizovane i obići će čitavu planetu - Volim Podgoricu

SNIMA SE DOKUMENTARAC O ĐOKOVIĆU: Neviđene scene iz Melburna biće ekranizovane i obići će čitavu planetu

Netflix će snimiti dokumentarac o najboljem teniseru svijeta koji će kao glavnu temu imati boravak svjetskog broja jedan u Australiji

Tortura kroz koju prolazi najbolji teniser svijeta Novak Đoković, biće ekranizovana.

Sve ono što se dešavalo u Australiji u Melburnu, moći će da vidi čitav svijet, ovoga puta na malim ekranima, putem najpoznatije platforme za gledanje filmskih i serijskih sadržaja, Netflix-a.

Prema navodima stranih medija, tačnije Dejli mejla, ekipa koja će raditi na ovom projektu je uveliko na licu mjesta i ima ekskluzivne snimke koje će koristiti prilikom pravljenja ovog dokumentarca.

Kako se navodi, riječ je o dokumentarnoj seriji, a radiće se po uzoru na dokumentarac o Formuli 1 “Drive to Survive”.

Seriju će uraditi londonski Box to Box film, dok će režiser biti čovjek koji stoji iza ovog projekta o Formuli 1, Džejms Gej Rivs.

Dejli mejl piše da će ovaj dokumentarac imati nekoliko epizoda.

“Prema našim informacijama, snimatelji su već tamo i prate fijasko koji se događa sa svjetskim brojem jedan. Oni će pratiti Novaka, imaće pristup i zabranjenim djelovima poput svlačionica, soba za oporavak, loža za igrače. Materijal jeste odličan za snimanje, ali tenis kao sport neće biti tako pristupačan za producente”, navodi se u tekstu.

Da je riječ o političkom progonu Novaka Đokovića jasno je i iz šokatne prijetnje Vlade Australije, da neće poštovati odluku suda ukoliko ona bude išla u korist srpskog tenisera.

Uprkos svim pritiscima Novak Đoković je dobio Vladu Australije na sudu, pa je tom odlukom njemu vraćena viza za boravak u Australiji. Odluka suda je značila da je Novak Đoković slobodan čovjek. Ali, ministar za imigraciju Aleks Hok i dalje ima diskreciono pravo da deportuje Đokovića.

Srbin se još jednom oglasio u srijedu kada je priznao neke greške u čitavom procesu prijave za vizu, a iz Australije su stigle informacije da je istraga protiv njega proširena.

1 komentar

  1. Hello my family member! I wish to say that this post is amazing, great written and include almost all significant infos. I’d like to peer more posts like this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com