SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Liverpul i Siti idu u Madrid, Barsa u Napulju - Volim Podgoricu

SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Liverpul i Siti idu u Madrid, Barsa u Napulju

 

Navijači Liverpula neće biti zadovoljni – u anketi lista “Liverpool Echo“ samo 2% navijača priželjkivalo je za protivnika tim Dijega Simeonea.

Real Madrid i Mančester Siti sastali su se u polufinalu 2016. godine, a tada je kraljevski klub bio uspješniji. Tada je jedini gol u 180 minuta borbe postigao Garet Bejl.

Barselona je veliki favorit u dvomeču sa Napolijem koji je nedavno ostao bez trenera Karla Anćelotija, zamijenio ga je Đenaro Gatuzo – biće to “Dijego Maradona derbi“ s obzirom na to da je El Pibe na San Paolo stigao upravo sa stadiona Kamp Nou.

Totenhem će biti zadovoljan žrebom jer igra sa ekipom koja nikada ranije nije bila u osmini finala, ali Lajpcig je ove sezone pokazao da kontinuirano napreduje i da put kroz Saksoniju neće biti nimalo lak.

Svoju odiseju ka tituli prvaka Evrope nastavlja PSŽ, ovoga puta suparnik u osmini finala je Borusija Dortmund, koja osmi put u nizu igra prolećnu fazu elitnog takmičenja.

Na papiru najslabiji par jeste Atalanta – Valensija, i posle tog para mnogi su bili razočarani što neće igrati upravo sa nekim od ta dva tima.

Parovi osmine finala Lige šampiona:

Borusija Dortmund – Pari Sen Žermen
Real Madrid – Mančester Siti
Atalanta – Valensija
Atletiko Madrid – Liverpul
Čelsi – Bajern
Lion – Juventus
Totenhem – Lajpcig
Napoli – Barselona

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com