Burna svađa i prekid sjednice Sindikata Uprave policije - Volim Podgoricu

Burna svađa i prekid sjednice Sindikata Uprave policije

Višemjesečne tenzije oko izbora delegata u Sindikatu Uprave policije se ne stišavaju, pa je tako danas u kampu na Zlatici, sjednica  podružnice Sektora za obezbjeđenje ličnosti i objekata prekinuta nakon žučne svađe.

Rasprava i svađa među članovima Skupštine te sindikalne podružnice nastala je nakon što  nijedan od dva delegata u drugom krugu glasanja  nije imao većinu u trci za predsjednika te sindikalne organizacije.

U uži krug ušli su Saša Radonjić i Željko Miličković, a izbor je okončan remijem – obojica su imala po 14 glasova.

“Pošto je bilo neriješeno odlučeno je da se formira predsjedništvo, koje će voditi tu podružnicu do narednih sindikalnoh izbora. U to vijeće su izabrani delegati Radonjić, Boris Milović i Savo Jovović”, kazali su “Vijestima” iz te podružnice.

Međutim, izbor tog vijeća, bio je razlog da dođe do svađe i rasprave, koja je, kako su tvrdili članovi, prijetila da pređe i u tuču…

Tenzije su počele nakon što je  Miličković tražio da Jovović ne bude u vijeću, jer je tvrdio da on nije delegat, već samo član te sindikalne podružnice.

Neki od članova su išli i korak dalje pa su tvrdili da Jovović više nije član Sindikata UP, nakon što je ljetos isključen zbog bune u toj organizaciji.

Tvrdili su da on više nije član, ali je on pokazao dokument da je odluka o njegovom isključenju poništena”, kazali su članovi.

 Na čelu te druge po veličini podružnice u Sindikatu UP godinama, koja broji oko 300 članova,  je bio Dragoljub Dedić, kojem je nedavno istekao mandat. 

Njegovo rukovođenje tom podružnicom ostaće u sjenci fizičkog obračuna, koji se krajem avgusta, dogodio u njegovoj kancelariji kada je došlo do svađe i fizičkog obračuna sa kolegaom i članom IO Sindikata UP  Željkom Cuparam.

Dedićev rad i Sindikatu UP je za brojne kolege bio sporan jer je nakon isteka mandata podnijeta krivična prijava tužiocu.

2 komentara

  1. Thank you for another great post. Where else may anyone get that type of information in such an ideal manner of writing? I have a presentation next week, and I am at the search for such info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com