MARKETING

Prvi nezavisni portal Glavnog grada “Volim Podgoricu” je jedan od najpopularnijih portala u Podgorici i Crnoj Gori koji izuzetno brzo raste, i širi krug čitalaca, prijatelja i saradnika.

Oglašavanje na Portalu “Volim Podgoricu” obezbijediće veliki domet i precizno targetiranje Vaše ciljne grupe, kao i preciznu evaluaciju Vaših reklamnih poruka.

Do pet miliona otvorenih strana i preko 400.000 jedinstvenih korisnika mjesečno su najbolja garancija uspjeha prezentacije Vaše ponude.

Sa nama će vaša kampanja biti brža, efikasnija i jeftinija.  Svaki dinar potrošen za marketing biće isporučen na pravu adresu.

U našem marketig timu su stručnjaci koji mogu napraviti analizu vašeg poslovanja, pomoći da definišete marketing strategiju, predložiti najbolju, najefikasniju i najpovoljniju kampanju, i prezentovati na najbolji način vaš proizvod ili uslugu tržištu

Pišete nam na mejl [email protected] ili preko kontakt forme na portalu, u inbox naše FB stranice Volim Podgoricu, ili nas pozovite na broj telefona 068 804 553.

“Baviti se biznisom bez oglašavanja je kao da namigujete djevojci u mraku. Vi znate šta radite, ali drugi ne znaju.” – Stewart Brit

Marketing tim

Foto SCREENSHOT

 

7 komentara

 1. Poštovani,

  razumijemo da postoje pojedinci koji nisu oduševljeni svakodnevnim rastom popularnosti i povećanjem broja čitalaca Portala “Volim Podgoricu”. Razumijemo i da nismo po volji baš svima, ali to je normalno.

  Ali nam upravo činjenica da nas preko 350.000 građana čita svakog mjeseca, da svakog mjeseca više od dva miliona puta oni otvore neki sadržaj na portalu Volim Podgoricu, ukazuje da smo na pravom putu i da tako misli ogromna većina građana.

  Naravno da poštujemo i drugačija mišljenja, ali način na koji se ona saopštavaju mnogo više govori o onima koji ih saopštavaju nego o nama.

  Srdačan pozdrav i svako dobro!

  Redakcija Portala “Volim Podgoricu”

  P.S. Uvjereni samo da i sami znate da u Crnoj Gori, da ne pominjemo region i šire, postoji ogroman broj portala koji će više prijati Vašim osjetiljivim čulima, te da ne postoji “batina” koja bilo koga tjera da prati sadržaje koje kvalifikuje na način na koji Vi to činite 🙂

 2. Volim Podgoricu !!!
  65 godina volim Podgoricu,i sta je tu cudno ? Cudno je da od toga zivim 41 godinu u Hamburgu ,(predivnom gradu) ali nema tih ljepota Morace,Momisicke plaze ,zenske i muske stijene Redjovhi,Podgorickog, Momisickog ,sastavaka,skalina ,Galeba ,sala starovarosana,turnira u fudbalu da ne pricam o KORZU i mogao bih nabrajati i nabrajati . Iz ljubavi prema Crnoj Gori i Podgorici nedam svoje drzavljnstvo ,niti ja niti moji sinovi (rodjeni u Hamburgu) da jos bude ljeose ni moj 90-nji otac koi je u Hamburgu od davne 1969. Vama BRAVO i citati cu vas dok vas bude !

 3. PR tekst koji ste napisali i objavili na portalu je nešto najbolje što smo uradil za našu firmua polju marketinga od osnivanja!

  Efekat i rezultat u odnosu na uloženo je nemjerljiv!

  Hvala i da trajete i rastete 100 godina, divni ste 🙂

  Tanja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button