O NAMA

Prvi nezavisni portal glavnog grada “Volim Podgoricu” osnovan je 2014. godine, sa vizijom da pomognemo da društvo u kojem živimo postane bolje, humanije i bogatije, da svaki član tog društva postane svjestan svojih prava i načina da se za njih izbori.
Bili smo i ostali istinski nezavisni, iako je često bilo veoma teško.
Proteklih godina smo prolazili kroz brojna iskušenja, jer biti nezavistan traži, iznad svega, hrabrost i odlučnost.
Bili smo, jesmo, i bićemo, borci i profesionalci.
Borimo se i borićemo se, perom i kamerom, ali najprije srcem, za pravo svih na istinu, na ravnopravnost, na slobodu mišljenja i slobodu govora.
Nezavisni mediji, i nezavisni, profesionalni, hrabri, dostojanstveni novinari, jedan su od stubova demokratskog društva i slobodnog pojedinca.
Nećemo prestati da podsjećamo one koji vode državu da su građani njihovi poslodavci, i da je njihova obaveza da rade isključivo u interesu građana.
Nećemo prestati da podsjećamo građane, da su oni poslodavci političarima i državnim funkcionerima, ministrima, službenicima i šalterskim radnicima, poslanicima… i da od njih moraju zahtijevati da rade isključivo u njihovom interesu.
Zahvaljujući podršci European Endowment for Democracy (EED) izdigli smo ovaj medij na značajno viši nivo kvaliteta, vizualnog, tehničkog i autorskog. Pokrenuli smo i video produkciju, integrisali je na online platformu i pokrenuli novi Youtube kanal VOP TV.

VOP – VAŠE PRAVO NA ISTINU

Važno: Nijedan od sadržaja koje objavljujemo ne mora odražavati zvanični stav EED. Odgovornost za objavljeni sadržaj je u potpunosti na autorima.

“This publication has been produced with the support of the European Endowment for Democracy (EED). Its contents do not necessarily reflect the official opinion of EED. Responsibility for the information and views expressed in this publication lies entirely with the author(s).”

 

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com