Uslovi korištenja i pravila komentarisanja - Volim Podgoricu

Uslovi korištenja i pravila komentarisanja

Ko smo mi
Adresa naše veb stranice je: https://volimpodgoricu.me.
Koristimo lične podatke koje ste naveli.

Prikupljamo vaš ID za oglašavanje za push notifikacije u aplikaciji.

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo
Komentari
Kada posetioci ostavljaju komentare na veb lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkih agenata pretraživača kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimizirani niz kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se takođe naziva hash) može se dostaviti usluzi Gravatar da vidi da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privaci/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Fajlovi
Ako uploadujete slike na veb lokaciju, izbegavajte prenošenje slika sa uključenim podacima o lokaciji (EKSIF GPS). Posetioci veb lokacije mogu da preuzmu i izvuku bilo koje podatke o lokaciji sa slika na veb lokaciji.

Kontakt obrasci
Kolačići
Ako ostavite komentar na našoj veb lokaciji, možete se prijaviti da sačuvate svoje ime, adresu e-pošte i veb lokaciju u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost tako da ne morate ponovo da unosite svoje detalje kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolačići trajaće godinu dana.

Ako imate nalog i prijavite se na ovu veb stranicu, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke za prijavu i izbor ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići sa opcijama na ekranu traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu biće uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve lične podatke i jednostavno ukazuje na poštanski broj članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon jednog dana

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija
Članci na ovoj veb lokaciji mogu da sadrže ugrađeni sadržaj (npr. Video snimci, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio drugu veb lokaciju.

Ove veb lokacije mogu da prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, ugrađuju dodatno praćenje treće strane i prate vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na toj veb lokaciji.

Analitika
Sa kim dijelimo vaše podatke
Koliko dugo čuvamo vaše podatke
Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti sve komentare koji se prate, umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj veb lokaciji (ukoliko postoje), takođe čuvamo lične podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu u svakom trenutku videti, uređivati ili brisati svoje lične podatke (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administratori veb lokacija takođe mogu videti i uređivati te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima
Ako imate nalog na ovoj veb lokaciji ili ste ostavili komentare, možete tražiti da dobijete izvezenu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete takođe tražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

Gdje šaljemo vaše podatke
Komentari posetilaca mogu se proveriti putem automatizovane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Pravila komentarisanja
Korišćenjem Prvog nezavisnog portala glavnog grada Volim Podgoricu smatra se da su korisnici upoznati sa uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.
Zabranjeno je pisati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede.
Zabranjen je govor mržnja i verbalno nasilje protiv osoba ili grupe osoba zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, vjeri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne, političke ili bilo koje druge orijentacije/opredijeljenosti, i vrijeđanje ličnosti
Nije dozvoljeno: postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, šovinstičkog i uvredljivog sadržaja, lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Prvog nezaisnog portala glavnog grada Volim Podgoricu, već isključivo autora komentara.
Ukoliko korisnik portala smatra da mu je neosnovano obrisan komentar ili korisnički nalog ima pravo žalbe uredniku portala. Odluka urednika je konačna i korisnik na nju nema pravo žalbe, dopisom na email adresu [email protected].

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com