Osumnjičeni za ubistvo komšije prebačen u KCCG - Volim Podgoricu

Osumnjičeni za ubistvo komšije prebačen u KCCG

Baranin Adžija Nikezić (80), osumnjičen za ubistvo komšije Adema Skurića (73) prebačen je u Klinički centar Crne Gore, gdje mu se ljekari bore za život.

Policija je oko 4 sata jutros ušla u kuću u barskom mjestu Velika Gorana u kojoj se više sati nakon pucnjave nalazio Nikezić i pronašla ga u lošem zdravstvenom stanju. Pored njega je bila boca sa, kako se pretpostavlja, otrovnom tečnošću. Pregovori oko njegove predaje trajali su više od 12 časova.

Prethodno oko 3.15 časova u kući se čuo pucanj, a pregovarači i policija sa osumnjičenim za ubistvo su komunicirali do 3.55 časova, kada je Adžović prestao da se odaziva. Tada su policajci ušli u kuću, a ekipa Hitne pomoći ga prebacila u bolnicu u Stari Bar. Nakon prve ukazane pomoći transportovali u KCCG.

Tragedija se dogodila u selu Velika Gorana kada se Nikezić, juče nešto prije 14 časova, povukao u potkrovlje porodične kuće ispred koje je i pucao u komšiju. Mještane tradiconalno mirnog mjesta na granici barske i ulcinjske opštine, posebno je potresla činjenica da su osumnjičeni i stradali u prijateljskoj vezi – Adžijin sin je suprug Ademove ćerke.

“Ovo je moralo da se uradi. Pođite doma i dođite ujutro po ništa”, rekao je Nikezić pregovaračima sinoć oko 23 sata odgovarajući na njihova pitanja

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com